Yeşilköy İlkokulu

Telefon : (0312) 661 52 54
WEB https://haymanayesilkoy.meb.k12.tr
Adres : Yeşilköy Mah. Köyü / Haymana / Ankara
VİZYON : Bilgiye ulaşma yollarını bilen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, akla ve bilime dayalı olarak kendisini hayata ve üst öğrenime hazırlayan öğrenciler yetiştiren, çevreyle işbirliği içerisinde nitelikli bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çağdaş, Sorumluluklarını bilen, mücadeleci, üretken, toplumsal ilişkilerinde başarılı, bilgili, becerili, öz güven sahibi, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilere sahip, Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, Fiziksel ve ruhsal sağlığı dengeli olan, pratik problem çözme yetisine sahip, çalışkan, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk´ün Büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF- Normal Eğitim
Saatler : 08:45 14:05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : soba
Servis : Çevre köylerdeki öğretmenlerle Ankara´ya servisle geliş-gidiş yapılmaktadır. Servis ücret haftalık 150 TL´dir.
Ulaşım : SERVİS
Yerleşim Yeri : Haymana ilçesine ait bir mahalledir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ankara iline 110 km Haymana ilçesine 56 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :